Велики успех наших ученика на 59. Републичком такмичењу из Технике и технологије и Tехничког и информатичког образовања у Вршцу

У ОШ „Јован Стерија Поповић“ у Вршцу 11. и 12. маја 2018. године одржано је 59. Републичко такмичење из Технике и технологије и Tехничког и информатичког образовања. Међу многобројним школама из целе Србије, на овом такмичењу учешће је узела и наша школа и то по први пут. Нашу школу су на такмичењу представљали ученици: Николина Ђорђевић, Михајло Ђорђевић и Љабинот Чаколи, са менторима – наставницом Данијелом Добрић и дефектологом-олигофренологом Иреном Обретковић. Упркос великој конкуренцији, наши ученици су били изузетно спремни, спретни и мотивисани и освојили:

у дисциплини ауто моделарство Ђорђевић Михајло 2. место и Николина Ђорђевић 3. место,  награђени дипломом  и медаљом, и у дисциплини авио моделарство Чаколи Љабинот, награђен је медаљом.

Све честитке ученицима и наставницама на великом успеху на такмичењу, поносни смо на њих и веома задовољни постигнутим. Браво!