Општинске награде и за ученике наше школе

Поводом Дана општине Бор у просторијама Музичке школе одржана је свечана додела новчаних награда носиоцима  Вукове дипломе и освајачима прва три пласмана на републичким и међународним такмичењима и заслужним наставницима. У присуству званица, представника локалне самоуправе, директора школа и представника медија поделу награда је извршила Тамара Пауновић, члан Општинског већа за образовање. Међу награђенима били су и ученици наше школе, који су остварили значајне резултате на Републичким такмичењима.

За успех на спортским сусретима ученика специјалних школа награђени су: Исмаиловић Момир и Бекири Мирвета, ученици основне школе и Џемаиловић Сењур, ученик средње школе. Заслужни за њихов успех на Републичким спортским сусретима су наставници – професори физичке културе: Душици Цокић и Биљани Динић.

За остварени успех на Републичком такмичењу у подручју рада машинство и обрада метала награђени су: Чаколи Сами и Радосављевић Маријан, ученици средње школе, као и њихови ментори и наставници: Цокић Снежана – професор стручних предмета и Горан Милићевић – наставник практичне наставе.