РЕПУБЛИЧКО СПОРТСКО ТАКМИЧЕЊЕ У АТЛЕТИЦИ

На стадиону “Чика Дача“ одржано је републичко спортско такмичење у атлетици за ученике са сметњама у развоју и инвалидитетом.
Домаћини су били ђаци и професори крагујевачке Школе са домом за ученике оштећеног слуха. Учесници такмичења на стадиону “Чика Дача“, за титулу најбољих у Србији, надметали су се у три дисциплине – скоку у даљ, трчању и бацању кугле. Част да буду домаћини републичког такмичења у атлетици за децу са сметњама у развоју и инвалидитетом припала је крагујевачким ђацима и професорима Школе за ученике оштећеног слуха. Такмичари су дошли из свих крајева Србије.
Наши ученици освојили су екипно прво место у атлетици и у основној и у средњој школи.Појединачно су освојили следеће награде за трчање на 100 метара : Кристијан С. 1.место; за бацање кугле Денис Ш. 2. место; за скок у даљ Стефан Ђ. 3. место и Денис Ш. 3.место скок у даљ.
Основан школа: Ана А.-2.место за скок у даљ; Ђунеш А. 1.место за бацање кугле и 2.место за трчање на 80 метара
Честитке нашим спортистима за освојена признања али и нашим колегиницама Душици Цокић и Биљани Динић које су их вредно и добро спремиле за ова такмичења.