Свечана додела општинских награда

Традиција награђивања најуспешнијих ученика града настављена је и ове године. У просторијама Музичке школе одржана је свечана додела новчаних награда носиоцима Вукове дипломе и освајачима прва три пласмана на републичким и међународним такмичењима и заслужним наставницима. У присуству званица, представника локалне самоуправе, директора школа и представника медија поделу награда је извршио члан Општинског већа Aлександар Пешић. Међу награђенима били су и ученици наше школе, који су остварили значајне резултате на Републичким такмичењима.

За успех на спортским сусретима ученика специјалних школа награђени су: Џемаиловић Сењур, ученик средње школе за прво место у атлетици и Азировић Бане, ученик средње школе за друго место у атлетици.

Заслуге за њихов успех на Републичким спортским сусретима припадају и њиховим менторима, професорима физичке културе Душици Цокић и Биљани Динић.

За остварени успех на Републичком такмичењу у подручју рада текстилство и кожарство награђене су ученице средње школе Ана Стефановић и Јовановић Санела, за освојено треће место у екипној конкуренцији. Ментор ученицама била је колегиница Даница Радовановић – професор стручних предмета и практичне наставе у подручју рада текстилство и кожарство.

Награду је добио и Машић Вељко, ученик средње школе за освојено друго место на Републичком такмичењу у подручју рада машинство и обрада метала. Заслужни за овај успех су њихови наставници Цокић Снежана – професор стручних предмета и Горан Милићевић – наставник практичне наставе.