Улица отвореног срца

Традиционална новогодишња манифестација „Улица отвореног срца“ у организацији Центра за културу Бор и Туристичке организације општине Бор ове године окупила је ученике и наставнике борских школа на централној градској улици у претпразничној атмосфери. Вашарску атмосферу шарене и највеселије градске улице, на простору платоа Дома културе, обогатили су бројни штандови са новогодишњим сувенирима, украсима и разгледницама, које су направили ученици са својим наставницима. Учешће на манифестацији узели су и ученици наше школе, са богатим и веселим штандом, који су украшавале рукотворине: весели шешири, разгледнице, папирни украси за јелку, ручно рађени накит,…                         

На штанду су дежурали ученици, заједно са својим наставницима. Све произведено и направљено је успешно продато током трајања манифестације. Манифестација је имала и такмичарски карактер јер је посебна стручна комисија Центра за културу оцењивала и бирала по три најбоља ученичке рада из сваке школе. 

Манифестација је настављена у послеподневним сатима, у сали биоскопа Звезда, где су најуспешнијим ученицима подељене награде. Међу ученицима, награђеним за своје креативно стваралаштво нашли су се и ученици наше школе: Ања Пиљевић, Петар Стојчић и Ана Стефановић. Заједничка награда свим учесницима манифестације била је позоришна представа, којом је овогодишња Улица отвореног срца весело затворена.

ТВ прилог о манифестацији направила је регионална телевизија Бор (линк: http://rtvbor.rs/video-m/player/dnevnik/dnevnik,-25-decembar-2015-rtv-bor)