Обележен Дан школе „Видовдан“ 2017

Приредба поводом Дана школе организује се традиционално последњих наставних дана. Тако је било и ове године, обележавањем Дана школе, уз пригодни културно-уметнички програм и пријем званица.

Тим поводом директор школе Соња Савић је гостовала на јутарњем програму борске радио-телевизије, у ТВ емисији „Будилица“, представила је резултате и достигнућа школе у претходних годину дана, као и планове за будућност. (линк за прилог: https://www.youtube.com/watch?v=CjkWUcN8CQM)

Централни догађај у обележавању Дана школе била је завршна приредба ученика, коју су припремила деца из свих разреда основне и средње школе. Ученици су се представили рецитатoрским тачкама, плесним кореографијама и хорским певањем, потпомогнути хором ученика основне школе „Вук Караџић“. Централни део програма била је хорска обрада песме „Заволи“, као и позоришна представа „Чаробњак из Оза“. Певало се о радости, рецитовало о љубави и играло у ритму ча-ча-ча плеса. Многобројни гости и званице, родитељи ученика и њихови наставници имали су прилику да виде умеће и труд ученика и наставника који су припремали приредбу, уз помоћ својих наставника: Снежане Марић, Силване Јовановић, Татјане Ђуровић Ирене Обретковић, Машић Стојана, Добриле Илић, Душице Цокић, Марије Стојковић, Биљане Динић, Драгане Станковић, Наташе Ракић, Таисије Ристић, Станке Голубовић и Ане Стреховец.

Обележавању Дана школе су присуствовале бројне званице: заменик председника општине Саша Вукадиновић, помоћник председника општине за јавна предузећа и установе Саша Младеновић, члан Општинског већа Сашка Милошевић, директори неколико основних школа, представници Центра за социјални рад, представници организација цивилног друштва, многобројни пријатељи школе, бивши радници-пензионери, родитељи ученика.

Целокупан догађај испратила је регионална телевизија Бор и забележила прилог, који можете погледати на линку: https://www.youtube.com/watch?v=Ll_0kdMDVJc.

      IMG_4654